Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Regidors de Bonastre...


Notícies

30 d'Octubre del 2019

Regidors de Bonastre a l'Assemblea de Càrrecs Electes

Aquest darrer 30 d'octubre, al Palau de congressos de Catalunya, es va dur a terme l'Assemblea Constituent de Càrrecs Electes de Catalunya. Aquesta Assemblea forma part del front polític per a les amnisties de les persones preses polítiques, per la recuperació de llibertats i drets individuals i col.lectius, i per la independència de Catalunya.L'Assemblea de Càrrecs Electes és un òrgan del Consell per la República Catalana, i en aquest acte constituent es van adoptar 3 compromisos:

Compromís 1. Es fa l'encàrrec a la comissió gestora que elabori una proposta de governança de l'Assemblea

Compromís 2. Ens comprometem a defensar els drets civils, socials i polítics de la ciutadania a la que representem. Ens comprometem també a estar al costat de les persones que pateixen la repressió.

Compromís 3. Ens comprometem a dur a terme l'acció #SPAINSITANDTALK a l'estat espanyol.En l'acte hi van ser presents més de 2.000 representants electes de tot Catalunya, i també hi van participar membres del govern de la Generalitat de Catalunya i del Parlament de Catalunya, encapçalats pels seus respectius presidents.


L'acte va comptar amb la presència del Molt Honorable President Puigdemont que va obrir l'acte.


L'Assemblea de Càrrecs Electes de Catalunya és un nou espai on s'uneix tot l'univers independentista deixant de banda les sigles polítiques i amb l'objectiu de fomentar la revolta de Catalunya des del front polític, complementària a l'acció del Consell de la República, del posicionament dels polítics pro-independència, de les declaracions del Parlament, de la feina del Govern de la Generalitat o de l'actuació dels polítics independentistes al congrés o al senat espanyol.

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo