Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Actes de celebració...


Notícies

24 Octubre 2021

Actes de celebració de 30 anys de La Cultural

Aquest 2021, l'Associació Cultural Bon-Astre celebra 30 anys de la seva creació. Per això, la seva Junta actual està duent a terme activitats extraordinàries de celebració.

La darrera d'elles va ser la sortida cultural organitzada per visitar la Tarraco Romana aquest passat diumenge 24  d'octubre. De la mà de l'agència Itinere els participants en la sortida organitzada per La Cultural, van gaudir d'un matí intens de cultura romana i medieval. Descobrint perquè la Catedral està inacabada, entenent perquè una gran part de la Tarraco conservada és medieval i no romana, o meravellant-se pels motius pels quals la ciutat més gran a l'any 200 d.c. passava en mil anys a ser només un deu per cent del que havia estat.

I com que la gastronomia també es cultura, la cuina de peix tarragonina va ser després protagonista de la tarda.Al final una grata experiència que més d'una i d'un van reclamar tornar a repetir.


© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo