Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Curs de primer conta...


Notícies

Curs de primer contacte amb la llengua catalana

Durant aquest mes d'octubre i el proper mes de novembre, els dimecres damunt la Llar Social, es realitza un curs de primer contacte amb la llengua catalana per a les persones migrades a Bonastre .  

És un curs de primeres paraules que duu a terme el Consorci per la Normalització Lingüística conjuntament amb el servei d'immigració del Baix Penedès.El Consell Comarcal del Baix Penedès forma part de Consorci per a la Normalització Lingüística i per això disposa de l'anomenat "Servei Comarcal de Català". Aquest servei ofereix assessorament lingüístic gratuït obert a tothom (ajuntaments, particulars, empreses, comerços...) amb l'objectiu de facilitar suport tècnic, de forma temporal, a les persones usuàries perquè arribin a ser autosuficients en matèria lingüística, en les àrees següents:

- Revisió de textos breus (cartes, anuncis, rètols, programes d’activitats, cartes de bars o restaurants, informes breus, etc.)
- Informació sobre bibliografia, recursos informàtics, drets lingüístics...
- Models de documents
- Informació sobre titulacions de llengua catalana i equivalències als certificats oficials
- Informació sobre l'Optimot, un servei de consultes lingüístiques en línia que permet trobar de forma ràpida i autònoma la resposta als dubtes més habituals (traducció al català d'una paraula, com s'escriu un determinat mot, etc.). Les consultes que no es puguin resoldre amb el cercador es poden dirigir a un servei d'atenció personalitzada per mitjà de la bústia electrònica o bé per telèfon (902 879 659), de dl. a dv. de 9 a 18 h

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo