Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Prohibides les troba...


Notícies

Prohibides les trobades de més de 6 persones

La Generalitat ha prohibit les reunions o trobades de més de sis persones, llevat que siguin convivents. Aquesta restricció afecta tant l’àmbit privat com el públic.

Aquesta limitació és igualment aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un màxim de sis persones per taula o agrupació d'aquestes.

 

No es consideren incloses en aquesta prohibició

- Activitats laborals.

- Activitats de culte.

- Casaments, serveis religiosos i cerimònies fúnebres.

- Mitjans de transport públic.

 

Tampoc estan incloses (sempre que es compleixin les indicacions dels plans sectorials aprovats pel Comitè de Direcció del Pla d’actuació del PROCICAT):

- Activitats culturals, d’arts escèniques i musicals, cinema o exposicions tant en recintes estables, com ara teatres, cinemes, carpes de circ o similars.

- Les biblioteques, arxius, museus i monuments.

- Activitats lúdiques, recreatives i l’obertura al públic d’equipaments esportius, com ara piscines descobertes, parcs d’atraccions i parcs infantils, activitats esportives, com ara gimnasos i instal·lacions esportives.

 
 
Aquesta limitació no és aplicable al dret de manifestació, el qual es podrà exercir en les condicions que determini l’autoritat competent, i sense perjudici del compliment de les limitacions establertes amb caràcter general per les autoritats sanitàries en els espais públics© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo