Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Nova Resolució de m...


Notícies

Nova Resolució de mesures especial per a la contenció del brot de COVID

La situació epidemiològica al conjunt de Catalunya obliga a adoptar mesures especials de contenció d'un seguit d'activitats per frenar la transmissió del virus de la COVID-19 i protegir la salut de la població d'aquests àmbits territorials i també de la resta del territori de Catalunya. Per això, a les 00:00 hores del 25 de juliol de 2020 ha entrat  en vigor la Resolució SLT/1840/2020 de 24 de juliol, que contempla les mesures següents:

a. Se suspèn, en tot el territori de Catalunya, l'obertura al públic dels locals i establiments següents:
- Establiments oberts al públic que disposin de llicència per a les activitats de discoteca, sala de ball i sala de festes amb espectacle.
- Igualment resten suspeses les activitats musicals amb pistes de ball o espais habilitats fora dels establiments establerts en l'apartat precedent.

b. S'estableix l'horari de tancament de les activitats de salons de joc, casinos i sales de bingo, en tot el territori de Catalunya, a les 24 h.

c. En els municipis que es s'enumeren a continuació s'estableix, per a les activitats de restaurants, bars, terrasses, guinguetes i bars musicals, l'horari de tancament a les 24 hores, llevat que les ordenances municipals continguin l'obligació de tancament abans d'aquesta hora:

Municipis: Barcelona, Viladecans, el Prat de Llobregat, Sant Joan Despí, Sant Boi de Llobregat, Cornellà, Sant Just Desvern, Esplugues de Llobregat, l'Hospitalet de Llobregat, Montcada i Reixac, Santa Coloma de Gramenet, Sant Adrià de Besòs, Sant Feliu de Llobregat, Badalona, Figueres, Vilafant, els Alamús, Albatàrrec, Alcanó, Alcoletge, Alfarràs, Alfés, Alguaire, Almacelles, Almatret, Almenar, Alpicat, Aspa, Corbins, Llardecans, Maials, Montoliu de Lleida, la Portella, Puigverd de Lleida, Rosselló, Sudanell, Sunyer, Torrebesses, Torrefarrera, Torreserona, Vilanova del Segrià, Vilanova de la Barca, Àger, Albesa, Algerri, les Avellanes i Santa Linya, Balaguer, Bellcaire d'Urgell, Bellmunt d'Urgell, Camarasa, Castelló de Farfanya, Cubells, Foradada, Ivars de Noguera, Menàrguens, Montgai, Os de Balaguer Penelles, Preixens, Térmens, Torrelameu, la Sentiu de Sió, Vallfogona de Balaguer i les entitats municipals descentralitzades de Sucs i Raimat.© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo