Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Mascareta Obligatòr...


Notícies

Mascareta Obligatòria des d'avui

A partir d'aquesta passada mitjanit, ha entrat en vigor la RESOLUCIÓ SLT/1648/2020, de 8 de juliol, per la qual s'estableixen noves mesures en l'ús de la mascareta per a la contenció del brot epidèmic de la pandèmia de COVID-19.

Les dues novetats importants d'aquesta resolució es que a partir d'ara les persones de sis anys en endavant estan obligades a l'ús de mascareta a la via pública, als espais a l'aire lliure i a qualsevol espai tancat d'ús públic o que es trobi obert al públic, amb independència del manteniment de la distància física interpersonal de seguretat.

I que l'incompliment de les mesures recollides en aquesta Resolució serà objecte de règim sancionador d'acord amb la legislació sectorial aplicable.

És a dir, s'endureixen les obligacions de dur mascareta. Cal dur-la a tot arreu encara que es compleixin les distàncies de seguretat. I, si no es duu, les autoritats podran multar la gent.
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo