Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Rebrot de COVID-19: ...


Notícies

Rebrot de COVID-19: Confinament del Segrià

Degut el rebrot del coronavirus COVID-19 a Lleida, el Govern de la Generalitat de Catalunya ha decidit confinar perimetralment tota la comarca del Segrià per evitar una nova expansió de l'epidèmia.

El confinament comença a les 12 hores del migdia, però fins a les 16 hores els Mossos d'Esquadra, que ja estan desplegats a la zona per fer els controls d'entrada i sortida, permetran els moviments per tal que els ciutadans que ho necessitin puguin retornar als seus domicilis habituals. A partir d'aquella hora la policia multarà tothom que entri o surti de la comarca si no justifica que ho necessita fer per qüestions de feina.

Els darrers dies s'han detectat vuit rebrots en la regió sanitària de Lleida que ja afecten més de 400 persones, 21 de les quals estan ingressades. La Consellera de Salut ha explicat avui que la situació "no és cap broma", ja que l'última setmana fins a sis persones han tornat a ingressar a les UCI. De fet, l'Hospital Arnau de Vilanova va instal·lar ahir tres carpes per fer triatge dels pacients contagiats de covid-19. El centre ha triplicat el nombre d'hospitalitzacions en els últims deu dies.

La comarca del Segrià es troba a menys de 85 km de Bonastre (1h de cotxe), així que tenim el rebrot del virus molt a prop nostre. Per tant, no ens estarem de repetir les mesures de protecció de les 3M amb les que venim insistint:

M ans netes
M anteniment de distàncies
M ascaretaEstem observant cert relaxament aquests dies. Ens cal mantenir l'alerta. I, si convé, reduir contactes i baixar l'activitat social que s'ha desfermat darrerament.

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo