Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Notícies > Mesures Econòmiques...


Notícies

Mesures Econòmiques a Bonastre per l'epidèmia del coronavirus

Davant la greu situació generada pel risc de propagació SARS-COV-2 (Covid – 19) en la qual ens trobem immersos, des de l’Ajuntament de Bonastre volem adoptar un compromís amb els nostres veïns i veïnes, així com també amb el conjunt del teixit productiu i comercial. Per aquest motiu esdevé necessari adoptar una sèrie de mesures econòmiques per intentar pal·liar els greus efectes econòmics que està generant aquesta crisi sanitària.

En primer lloc, per tal de dotar de major liquiditat als autònoms, petites i mitjanes empreses que presten béns i serveis a l’Ajuntament de Bonastre es prioritzarà i s’agilitzarà el pagament de les factures de l’exercici 2020 a tots els seus proveïdors reduint al màxim els terminis de pagament.


En segon lloc, com a conseqüència de la declaració de l’estat d’alarma, la Llar Social de Bonastre (equipament de titularitat municipal que té com activitat principal bar-restaurant) va ser objecte de tancament, ja que es troba inclòs dins de l’annex dels equipaments i activitats l’obertura al públic dels quals resta suspesa d’acord amb l’article 10.3 del Reial Decret 463/2020. Per tant, davant d’aquesta situació l’Ajuntament acorda  deixar sense efecte el cànon mensual de concessió de la Llar Social de Bonastre, previst a l’article 5 del plec de clàusules administratives particulars per a la concessió administrativa de l’ús privatiu del local social corresponent al mes d’abril i successius en els quals persisteixi el tancament de l’equipament municipal. I alhora compensar els 15 dies tancats de març descomptant-ho del primer rebut mensual un cop aixecades les mesures de lluita contra la pandèmia.
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo