Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

19/12/2021

Actuació Programada per Diumenge 19 - ADC Massís de Bonastre

Diumenge 19 de Desembre

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 19 de desembre.

En aquesta nova convocatòria s'intentarà deixar enllestida la feina de neteja del camí de la Mascarosa, que porta des del pla del Quadrell fins a l'Arlà, on ja es va fer una primera actuació el passat 24 d'octubre.

Seguint les indicacions dels voluntaris de l'ADF Clot de Bou, quedarem a les 8:15h al punt més alt de la pista del dipòsit de Les Peces, on es poden deixar els cotxes i és el punt més proper a l'inici de l'actuació.


Aquestes són les dades de la convocatòria (pels qui vulgueu participar sortint des de Bonastre):
 
Dia: diumenge 19 de desembre.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 7.45 h 
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats, aigua i esmorzar. També armilla reflectant, donat que estem en temporada de cacera.
Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  L'ADC també aprofita l'avinentesa per a demanar-vos que si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber de la convocatòria.
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo