Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Cartellera Dissabte ...


Agenda

11/12/2021

Cartellera Dissabte 11 de Desembre: "Chavalas"

Cicle Gaudí

CANVI PUNTUAL DE DIA AL SEGON DISSABTE DE MES
(al Gener retornem al tercer dissabte de mes)

CANVI D'HORA TEMPORADA HIVERN A LES 18:00


Aquest proper dissabte 11 de Desembre, a les 18:00, es projectarà a La Societat, la pel·lícula "Chavalas", dirigida per na Carol Rodríguez Colás, amb Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, José Mota, Biel Durán i  Lluís Marqués entre el repartiment.SINOPSI

Marta, Desi, Soraya i Bea, amigues de l’adolescència, es retroben en el barri d’extraradi on van créixer per a reviure una autèntica i tragicòmica amistat. La protagonista (Vicky Luengo), haurà d’enfrontar-se a les seves arrels i acceptar el seu passat. Aquest viatge el farà de la mà de les seves amigues, Desi (Carolina Yuste), Soraya (Ángela Cervantes) i Bea (Elisabet Casanovas) amb les quals, tot i el pas del temps i les seves diferències, seguirà mantenint la seva amistat.

Una comèdia costumista que s'allunya dels clixés i aposta per ensenyar la cara més autèntica de la generació mil·lènial.


FITXA TÈCNICA

  Direcció: Carol Rodríguez Colás

 
Guió: Marina Rodríguez Colás

 
Fotografia: Juan Carlos Lausín
 
  Estrena: Setembre 2021

  Durada: 91 min.

  Gènere: Comèdia dramàtica

  Intèrprets: Vicky Luengo, Carolina Yuste, Elisabet Casanovas, Àngela Cervantes, Ana Fernández, José Mota, Mario Zorrilla, Cristina Plazas, Maite Buenafuente, Frank Feys, Biel Durán, José Javier Domínguez, Lluís Marqués, Biel Joan.


TRAILER© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo