Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

21/11/2021

Actuació Programada per Diumenge 21 - ADC Massís de Bonastre

21 de Novembre

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 21 de Novembre.

Aquesta nova convocatòria s'emmarca dins la Setmana de la Pedra Seca 2021. Està previst fer la reconstrucció de la barraca de "La Serra" a Les Solanes.


Aquestes són les dades de la convocatòria:
 
Dia: diumenge 21 de Novembre.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 8.30 h 
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats.

Per celebrar amb aquest acte el 3r aniversari de la declaració de la tècnica de la pedra seca com a patrimoni immaterial de la humanitat de la UNESCO, l'Ajuntament convida a esmorzar als participants (però cal inscriure's prèviament, segons s'indica al cartell de l'esdeveniment)Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  

L'ADC també aprofita l'avinentesa per a demanar-vos que si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber de la convocatòria.© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo