Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > La Salut i l'Esport ...


Agenda

01/11/2021

La Salut i l'Esport a l'abast de més gent

Activitats de Pilates i Zumba subvencionades pel Pacte d'Estat contra la violència de gènere

L'Ajuntament de Bonastre, amb la voluntat d'incentivar que més i més gent tingui accés a fer salut i esport al municipi, aporta ajudes del Pacte d'Estat contra la violència de gènere a fer més assequible les activitats de Zumba i Pilates que el Consell Esportiu del Baix Penedès duu a terme al nostre municipi.

El funcionament serà el mateix que fins ara, a través de l'organització de l'Associació Cultural Bon-Astre. L'única diferència per poder gaudir d'aquests preus mensuals, es que caldrà inscriure's per correu electrònic, enviant les dades de les persones interessades a associacioculturalbonastre@gmail.com (i per les persones que tinguin dificultat per fer-ho, poden anar a l'Ajuntament perquè en facin la gestió de la inscripció).

Aquesta iniciativa estarà vigent a partir d'aquest mes de novembre del 2021 i fins el proper mes de juny del 2022. Animeu-vos i activeu-vos !!!

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo