Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Cartellera Dissabte ...


Agenda

18/09/2021

Cartellera Dissabte 18 de Setembre: "La Dona Il·legal"

Cicle Gaudí

El Cicle Gaudí de Cinema Català torna a Bonastre aquest setembre. Novament l'Associació Cultural Bon-Astre es posa al capdavant de la programació del cicle a Bonastre, amb una nova temporada que s'allargarà fins al mes de juny.

Per qui vulgui obtenir el passi de temporada (30€ que permeten assistir a les 10 projeccions de la temporada), podrà demanar-lo a taquilla el mateix dissabte (la guixeta obrirà mitja hora abans) o bé, enviar un correu electrònic a associaciocultural@gmail.com
Aquest proper dissabte 18 de setembre, a les 19:00, es projectarà a La Societat, la pel·lícula "La Dona Il·legal", dirigida per en Ramon Térmens, amb Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris Ruiz, Montse Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón i Gorka Lasaosa entre el repartiment.

SINOPSI

En Fernando Vila (Daniel Faraldo) és un advocat d’immigració que accepta un cas aparentment senzill: evitar la deportació d’una jove kosovar, la Zita Krasniqi (Klaudia Dudová).

Tot canvia quan la noia apareix morta al CIE (Centre d’Internament d’Estrangers) i les autoritats declaren que s’ha suïcidat. En Fernando busca l’ajuda de l’única amiga de la víctima, la Juliet Okoro (Yolanda Sey), una immigrant nigeriana atrapada en una xarxa de prostitució. Mentre el Fernando prova d’esclarir els fets, troba la fèrria oposició del cap de policia Oriol Cadenas (Isak Férriz) i aviat comença a descobrir la corrupció, els abusos sexuals i els “falsos suïcidis” que tenen lloc dins del sistema de deportacions de l’Estat espanyol.

En Fernando lluitarà contra aquest sistema arriscant la seva pròpia vida.FITXA TÈCNICA

  Direcció: Ramon Térmens
 
  Guió: Daniel Faraldo i Ramon Térmens

 
Música: David Solar

 
Fotografia: Pol Orpinell
 
  Estrena: Desembre 2020

  Durada: 119 min.

  Gènere: Thriller

  Intèrprets: Daniel Faraldo, Yolanda Sey, Isak Férriz, Boris ruiz, Montse Germán, Adeline Flaun, Àngels Bassas, Klaudia Dudová, Raquel Camón, Gorka Lasaosa.


TRAILER


© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo