Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

19/09/2021

Actuació Programada per Diumenge 19- ADC Massís de Bonastre

19 de Setembre

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 19 de setembre.

En aquesta actuació programada, està previst fer el manteniment de la Font de Rector, on ja s'han fet dues actuacions els mesos passats. Han començat a sortir canyes i es vol deixar accessible l'indret recuperat, habilitant-hi un pas.També es vol deixat endreçat el punt final on hi ha la font i el forn de la Teuleria.

Aquestes són les dades de la convocatòria:

Dia: diumenge 19 de setembre.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 8.00 h  (no obstant això si no us va bé venir tan aviat i penseu venir més tard, no dubteu en trucar al 699766457 si no sabeu com arribar-hi.)
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats, aigua i esmorzar.
Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  L'ADC també aprofita l'avinentesa per a demanar-vos que si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber de la convocatòria.

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo