Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

Actuació Programada per Diumenge 21 - ADC Massís de Bonastre

21 de Febrer

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 21 de febrer.

Per aquesta ocasió, i arrel de les noves mesures restrictives de la COVID, l'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre, ha hagut de presentar un pla d'actuació a l'Ajuntament que hem transmès als serveis tècnics del PROCICAT. Aquest pla d'actuació ha estat aprovat sota la premissa de grups d'actuació de màxim 6 persones, per la qual cosa, i de cara a facilitar l'organització de l'activitat a l'ADC, es recomana confirmar assistència a la pròpia ADC i que així puguin preveure la logística per endavant. Podeu confirmar assistència a adcbonastre@gmail.com


En aquesta actuació programada està previst finalitzar les tasques de reconstrucció de la barraca de Pedra Seca dels Plans.


Aquestes són les dades de la convocatòria:

Dia: diumenge 21 de febrer.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 8.30 h
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats, aigua i esmorzar.
Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  

L'ADC també aprofita l'avinentesa per a demanar-vos que si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber de la convocatòria.


© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo