Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

17/01/2021

Actuació Programada per Diumenge 17 - ADC Massís de Bonastre

17 de Gener

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 17 de gener.

Per aquesta ocasió, i arrel de les noves mesures restrictives de la COVID, l'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre, ha hagut de presentar un pla d'actuació a l'Ajuntament que hem transmès als serveis tècnics del PROCICAT. Aquest pla d'actuació ha estat aprovat sota la premissa de grups d'actuació de màxim 6 persones, per la qual cosa, i de cara a facilitar l'organització de l'activitat a l'ADC, es recomana confirmar assistència a la pròpia ADC i que així puguin preveure la logística per endavant. Podeu confirmar assistència a adcbonastre@gmail.com


En aquesta actuació programada està previst reprendre les tasques de reconstrucció de la barraca de Pedra Seca dels Plans.


Aquestes són les dades de la convocatòria:

Dia: diumenge 17 de gener.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 8.30 h
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats, aigua i esmorzar.
Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  

L'ADC també aprofita l'avinentesa per a informar que tenen la intenció de seguir convocant actuacions, amb una periodicitat aproximadament mensual, malgrat ser conscients que l'estat de confinament local actualment vigent, impedirà a molts de vosaltres poder participar, Però també creuen urgent fer ara la intervenció i intentar així evitar el progressiu deteriorament de la barraca provocat per les dues esllavissades que encara presenta.

També volen demanar-vos que si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber de la convocatòria.
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo