Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Senyalitzacio de Cam...


Agenda

Senyalitzacio de Camins Públics

Desembre 2020

L'Ajuntament de Bonastre, en el desenvolupament del Pla de Govern de la legislatura, té previst dur a terme una acció comunitària aquest diumenge dia 6 de desembre.

Es tracta de la senyalització de dos camins públics, en els que els darrers dies ja s'hi ha estat treballant.

L'activitat és oberta als veïns que ho desitgin (sempre seguint les limitacions imposades per la pandèmia). Així que, qui vulgui venir a col.laborar a senyalitzar aquests camins, pot venir el diumenge a les 8 del matí a davant de l'edifici de La Societat equipat amb mascareta i guants de jardineria (i ben tapat perquè es preveu un dia fred). Des d'allà, distribuïts en grups i bombolles de convivència, ens repartirem per diferents punts dels camins a senyalitzar.

La coordinació d'aquesta activitat anirà a càrrec de l'Associació de Defensa i Conservació del Massis de Bonastre (ADC) i de l'Associació de Defensa Forestal (ADF).

Aquesta acció s'engloba dins l'àmbit d'Entorn i Paisatge del Pla de Govern de la legislatura i s'està duent a terme aquesta tardor, juntament amb la neteja i l'arranjament d'altres camins públics, on s'hi ha estat treballant les darreres setmanes.
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo