Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

Actuació Programada per Diumenge 29 - ADC Massís de Bonastre

29 de Novembre

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 29 de novembre.

En aquesta actuació programada està previst fer la primera actuació de reconstrucció de la barra de Pedra Seca dels Plans.


Aquestes són les dades de la convocatòria:

Dia: diumenge 29 de novembre.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 8.00 h
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats, aigua i esmorzar.
Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  

L'ADC també aprofita l'avinentesa per informar-nos que proper diumenge 6 de desembre, col·laborarà amb l'Ajuntament en una altra actuació que pretén senyalitzar les noves rutes del Camí de les Solanes i de l'antic camí de Valls i reposar, fites i banderoles fetes malbé en altres rutes.

La convocatòria d'actuació està prevista per diumenge 6 de desembre, a les 8:00 h a la Societat.  Des de la Junta de l'ADC us animen a participar-hi.

L'ADC Massís de Bonastre us espera a totes i a tots, aprofitant per demanar-vos que, si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber d'aquesta convocatòria.

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo