Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Actuació Programada...


Agenda

Actuació Programada per Diumenge 20 - ADC Massís de Bonastre

L'Associació de Defensa i Conservació ADC Massís de Bonastre ha programat una actuació el proper diumenge 20 de setembre.

Tal i com van anunciar en la seva reunió informativa, l'ADC Massís de Bonastre vol ser una associació activa que promogui periòdicament activitats, dins de l'àmbit d'actuació  de la defensa i la conservació del patrimoni natural i constructiu del nostre massís. Per això, en coordinació i amb la col.laboració de l'Ajuntament de Bonastre, han proposat actuacions en diferents àmbits.

En aquesta primera actuació programada es volen netejar dues zones diferents del camí de les Solanes que pròximament serà senyalitzat i marcat com a nova ruta dels camins de Bonastre.


Aquestes són les dades de la convocatòria:

Dia: diumenge 20 de setembre.
Lloc de trobada: La Societat
Hora: 8.00 h
Material recomanat: Guants de treball, roba i calçat adequats, aigua i esmorzar.
Observacions: D'acord amb les mesures de prevenció per evitar  la propagació del virus de la COVID-19, us informem que per poder participar, caldrà portar mascareta en els  moments en què no es pugui garantir la distància de seguretat així com també es proporcionarà gel hidroalcohòlic.  


L'ADC Massís de Bonastre us espera a totes i a tots, aprofitant per demanar-vos que, si coneixeu algú a qui li pugui interessar, li feu saber d'aquesta convocatòria.
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo