Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Sant Jordi confinat ...


Agenda

Sant Jordi confinat a Bonastre

El Sant Jordi és la nostra festa nacional. No deixem que ni els confinaments ni els virus ens la manllevin.

Us proposem que, a banda de senyeres i pendons als balcons, els omplim enguany de roses. Roses de tota mena, de les que punxen i de les que no, de paper, de roba, dibuixades, esculpides, de les que fa el ferrer, de les que ens inventem amb els estris que tenim a casa,....tot s'hi val per omplir Bonastre de roses.

Què quan sortim al balcó o traiem el cap per la finestra, la mirada se'ns vagi a les roses i ens recordi que és Sant Jordi.

I si sou més d'escriure que de fer manualitats, us proposem que pengeu poemes o textos curts als portals.

Què quan anem a comprar el pa, els queviures o haguem d'anar a la farmàcia, ens puguem aturar un minut a llegir davant d'un portal i ens recordi que és Sant Jordi.

I si la vostra afició literària està més arrelada, us recordem que tenim obert el concurs fins a 30 d'abril. Deixeu-vos anar, desconfineu el vostre enginy literari i escriviu en prosa o en vers allò que abans no havíeu fet per "manca de temps". Cap clar i cor valent, llum als ulls i força al braç i poseu-vos a escriure, que el temps va corrent.

Sant Jordi 2020© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo