Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Aquest divendres, se...


Agenda

Aquest divendres, sessions joves en directe EUROPA FM #JOACTUO

Com sabeu, en el marc d'aquesta campanya #JOACTUO, i amb el suport de Joventut, s'ha posat en marxa el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil  Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l’estiu.  Aquesta iniciativa consisteix en la PROGRAMACIÓ DE DIFERENTS SESSIONS MUSICALS QUE S’HAN ANAT EMETENT EN STREAMING, en col·laboració amb diverses emissores de ràdio, per tal que el missatge de la campanya #JoActuo arribi al major número de persones joves i també, amb l’objectiu de trencar l'aïllament i promoure la participació i cocreació del jovent.

La tercera sessió tindrà lloc AQUEST DIVENDRES 17/4 DE 6 A 9 DEL VESPRE. El festival virtual #CloltildeActua, presentarà música en directe a Instagram amb Ju, David Busquets, Maria Jacobs, Glaucs, Xeic, Manel Navarro i del DJ Hektor Mass el divendres 17 d’abril, de les 18.00 a les 21:00 hores.

Aquest cop, les actuacions es faran en cadascun dels COMPTES D’INSTAGRAM DELS ARTISTES I GRUPS CONVIDATS. El públic que segueixi les diverses actuacions podrà interactuar amb missatges a Instagram en cadascuna de les actuacions ja que serà un festival amb música en directe. L’objectiu d’aquesta sessió musical del #ClotildeActua és arribar a un segment ampli del públic juvenil amb diferents estils musicals des del pop més adolescent (Arc de Triomf) al pop melòdic de David Busquets o la música electrònica d’Hektor Mass.

 18:00 PRESENTACIÓ EUROPA FM @EuropaFMCat

 18:20 Ju@JuOnStage

 18:40 David Busquets @DavidBusquetsMusic

 19:00 Maria Jacobs @MariaJacobs_official

 19:20 Glaucs (Jofre Bardagí) @GlaucsOficial

 19:40 Manel Navarro @ManelNmusic

 20:00 Xeic @Xeic.Oficial

 20:20 Arc de Triomf @ArcDeTriomf

 21:00 Hektor Mass @HektorMassAquí teniu un vídeo de l’esdeveniment, per si el voleu fer córrer: https://we.tl/t-ftlwKqd1lf

 Us esperem a totes i a tots!
 #JoActuo #ClotildeActua #QuedatACasa

 COORDINACIÓ TERRITORIAL DE JOVENTUT A TARRAGONA
 C/Sant Francesc, 3 1a planta l 43003, Tarragona
 Tel. 977 92 01 77   Fax 977 92 01 80
 joventut.tarragona.tsf@gencat.cat

© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo