Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Divendres, sessions ...


Agenda

Divendres, sessions joves en directe FLAIXFM #JOACTUO

La Generalitat de Catalunya ha posat en marxa la campanya #JOACTUO que té com a objectiu fomentar i agrair, alhora, tots els esforços que està fent la ciutadania per superar amb èxit aquesta pandèmia quedant-se a casa.


En el marc d'aquesta campanya, i amb el suport de Joventut, s'ha posat en marxa el #ClotildeActua, que uneix la campanya institucional del #JoActuo amb el nom del Festival de música juvenil Clotilde Fest que el Palau Robert organitza a l’estiu. Aquesta iniciativa consisteix en la PROGRAMACIÓ DE DIFERENTS SESSIONS MUSICALS QUE S’EMETRAN EN STREAMING, en col·laboració amb diverses emissores de ràdio, per tal que el missatge de la campanya #JoActuo arribi al major número de persones joves i també, amb l’objectiu de trencar l'aïllament i promoure la participació i cocreació del jovent.

La propera sessió tindrà lloc AQUEST DIVENDRES  DIA 3 d'ABRIL DE 6 A 8 DE LA TARDA, en col·laboració de FLAIXBLAC i amb la participació de noms destacats de l’escena musical catalana, com ara LILDAMI, SUU, BLAUMUT, STAY HOMA, NIL MOLINER O MIKI NUÑEZ. La sessió es podrà seguir al canal de YouTube de l’emissora: 
https://bit.ly/FlaixFMActuaSessions

Segui l'esdeveniment i feu-ho còrrer per les vostres xarxes socials, i aconseguim entre tots que el missatge del #JoActuo arribi al major número de persones joves.

 
De moment, podeu connectar amb el AL CANAL DE YOUTUBE DE FLAIXBAC: https://bit.ly/FlaixbacClotildeActua , des d'on es podrà també visualitzar l'esdeveniment.
 
La propera setmana, també divendres de 6 a 8 de la tarda, es farà una nova sessió musical en directe amb EUROPA FM.
 
Us esperem a totes i a tots!
 
#JoActuo #ClotildeActua #QuedatACasa

 

 

COORDINACIÓ TERRITORIAL DE JOVENTUT A TARRAGONA

C/Sant Francesc, 3 1a planta L 43003, Tarragona

Tel. 977 92 01 77   Fax 977 92 01 80 joventut.tarragona.tsf@gencat.cat© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo