Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Test: Puc estar afec...


Agenda

Test: Puc estar afectat per coronavirus SARS-CoV-2?

El CanalSalut de la Generalitat de Catalunya ens informa sobre el Coronavirus de forma contrastada i fefaent.

En aquest canal, per exemple, ens expliquen que el coronavirus és un tipus de virus que circula entre els animals però alguns d’ells també poden afectar a éssers humans i poden causar problemes respiratoris que majoritàriament produeixen simptomatologia lleu. El coronavirus SARS-CoV-2 és un nou tipus de coronavirus que pot afectar les persones i que es va detectar per primera vegada el desembre de 2019 a la ciutat de Wuhan, província de Hubei, a la Xina. Majoritàriament, en un 80% dels casos només produeix símptomes lleus respiratoris.

Però per a entendre-ho millor i saber com es transmet i com podem evitar la transmissió, CanalSalut ha preparat un video que ho explica de forma senzilla:Tanmateix, si hom tenir dubtes o sospites de tenir una possible infecció, també ha preparat un test que hom pot realitzar per saber si podria ser positiu i què fer tant si s'és positiu com si no.

TEST PUC ESTAR AFECTAT PER CORONAVIRUS SARS-CoV-2?

En qualsevol cas, penseu sempre en el telèfon 061 per tots els dubtes que puguin sorgir. Des d'aquest servei us poden derivar cap al servei que correspongui a cada moment.

Recordeu que el 061 té una App per a mòbil (Aplicació mòbil 061 CatSalut Respon), amb:
- servei de trucada i xat amb el 061
- localització de trucades i enviament de  dades de salut de la persona afectada
-
servei de cerca de centres més propers
- consells de salut
- farmàcies de guàrdia
- etc.

Us podeu descarregar l'App i trobar més informació sobre el 061 al següent enllaç:
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo