Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > Suspensió de tota c...


Agenda

Suspensió de tota classe d'activitats

En motiu de l'estat d'emergència pel brot de coronavirus a casa nostra, la Generalitat de Catalunya ha emès la RESOLUCIÓ SLT/737/2020, de 13 de març, per la qual s'adopten mesures complementàries per a la prevenció i el control de la infecció pel SARS-CoV-2.

En el marc de l'evolució de la situació d'emergència ocasionada amb motiu del coronavirus SARS-CoV-2, s'han anat adoptant diverses mesures tendents a reduir l'activitat del país i evitar les concentracions de persones per prevenir els contagis. Amb aquest objectiu, escau anar un pas més enllà amb la regulació de noves restriccions en l'exercici i limitacions d'activitat per tal de prevenir i controlar la projecció ascendent de la taxa d'infecció.

D'acord amb les decisions adoptades pels òrgans de govern del Pla d'actuació del PROCICAT per a emergències associades a malalties transmissibles emergents amb potencial alt risc, activat en fase d'Emergència 1, el Govern de Catalunya ha resolt, entre d'altres mesures "La suspensió de tota classe d'activitats d'espectacles públics i activitats, en espais tancats ...... i en espais oberts."

Podeu trobar la informació complerta al següent enllaç: https://portaldogc.gencat.cat/utilsEADOP/PDF/8084B/1789168.pdf








© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo