Logo Bonastre

Bonastre

Baix Penedès


Ets a: Portada > Agenda > SORTIDA SOLIDÀRIA A...


Agenda

novembre 2018

SORTIDA SOLIDÀRIA AL CAMP NOU

novembre 2018

La Penya Barcelonista Bonastre ha organitzat una sortida a la Diada del Soci Solidari per al proper dimecres 5 de desembre, a les 21,30h, al Camp Nou.
L'objectiu és que els nens i nenes puguin veure i donar suport al FCB en el partit de tornada de la Copa del Rei. L'únic requisit és la col·laboració amb el Banc dels Aliments. Així doncs, és fonamental que els assistents duguin algun aliment de primera necessitat (farinetes per nens petits, oli, llaunes de conserves, arròs, llet...) que no vinguin en envasos de vidre.

Per a fer la inscripció cal anar a l'Agrobotiga abans del 3 de desembre. Cada nen haurà de tenir adult que l'acompanyi i se'n faci responsable. A efectes de que puguin gaudir el màxim nombre de persones, si hi ha més d'un nen en una família, es recomana que només s'apunti un adult.

Tant les entrades com el trasllat amb autocar és gratuït, tant pels nens com pels acompanyants. El cost de la gestió i trasllat en autocar ha estat assumit per l'Ajuntament.

-Sortida FCB
© Ajuntament de Bonastre, Tots els drets reservats - Qui som? - Normes de privacitat

Amb el suport de: Diputació de Tarragona. Logo Consell Comarcal del Tarragonès. Logo Consorci Administració Oberta de Catalunya. Logo